Eerst even aanmelden of inloggen
Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Hutten at home dient u zich aan te melden. Dit kan u hier doen.


Bestellingen plaatsen
Via de online bestelmodule kunt u op maandag t/m vrijdag uw bestelling plaatsen. Wanneer u voor 15:00 uur bestelt, staat uw bestelling de volgende dag vanaf 15:30 uur voor u klaar op de geselecteerde pick-up locatie. Uiteraard is het ook mogelijk om direct voor meerdere dagen vooruit te bestellen. Diverse producten uit ons aanbod dienen twee of drie dagen voor de dag van levering besteld te worden. Op de website is per product aangegeven of dit het geval is.


Bestellingen afronden
Wanneer uw bestelling compleet is, kunt u deze in de rubriek 'Uw bestelling' afronden. Wanneer u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u automatisch binnen enkele minuten een email met uw bestelgegevens.


Bestellingen afleveren
Wij kunnen uw bestelling op een van de onderstaande locaties afleveren waar u de bestelling op het afgesproken tijdstip kan ophalen. Dit zijn de volgende locaties:

  • hoofdkantoor Hutten


Bestellingen annuleren
U kunt uw bestelling indien gewenst wijzigen of annuleren tot 15:00 uur één dag voor de dag van levering. Dit geldt niet voor producten die twee of drie dagen voor de dag van levering besteld dienen te worden.